Het Kleine-Ik team

 

Kleine Ik Logo

Kleine Ik is een kinderopvang in Kapellen die plaats biedt voor max. 18 kinderen. Dit zorgt voor een persoonlijke en huiselijke werking. Dankzij onze jaren lange ervaring (gestart in 2002) weten wij als geen ander in te spelen op de noden van kleine kindjes.

Kleine Ik biedt de kinderen een structuur aan waarin kinderen zich veilig en geborgen voelen om zo open te bloeien en te groeien tot zelfstandige peuters vol vertrouwen. Hierbij leggen wij vooral de nadruk op positief opvoeden, waarin wij vooral veel belonen.
Kleine baby’s en peuters hebben nood aan gezonde en gevarieerde voeding, daarom koken wij alle dagen vers en maken we zoveel mogelijk gebruik van seizoensgebonden groenten en fruit.

Gedurende het hele jaar door doen wij activiteiten als dansen, turnen, knutselen,… Wanneer het weer het toelaat vertoeven wij ook graag buiten in onze tuin.


 

Renate Stevens – 11.01.1964 – Verantwoordelijke

Ik heb in 2002 mijn baan in het Sint-Augustinus ziekenhuis opgezegd om met kinderen te werken. Hier heb ik al snel ontdekt dat werken met kinderen een voldoening en geluk geeft dat ik in geen elke andere job zou kunnen vinden.

Renate Stevens


Britt Van Oeckel – 07.02.1989 –  Vrijwilligster en dochter van Renate

Als onderwijzeres spring ik graag in tijdens de vakanties en op vrije momenten.

Britt Van Oeckel


Anneline Libbrechts – 11.07.1996 -Werkneemster

Als studente kinderzorg aan het volwassen onderwijs TNA doe ik in Kleine Ik massa’s ervaringen op. Anderzijds kan ik nieuwe ontwikkelingen qua kinderzorg overbrengen aan mijn collega’s die op deze wijze steeds op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en kinderland.

 

Kleine Ik tekst