Het team

Kleine Ik Logo

Kleine-Ik is een kinderopvang in Kapellen die plaats biedt voor max. 18 kinderen. Dit zorgt voor een persoonlijke en huiselijke werking. Dankzij onze jaren lange ervaring (gestart in 2002) weten wij als geen ander in te spelen op de noden van kleine kindjes.

Kleine-Ik biedt de kinderen een structuur aan waarin kinderen zich veilig en geborgen voelen om zo open te bloeien en te groeien tot zelfstandige peuters vol vertrouwen. Hierbij leggen wij vooral de nadruk op positief opvoeden, waarin wij vooral veel belonen.
Kleine baby’s en peuters hebben nood aan gezonde en gevarieerde voeding, daarom koken wij alle dagen vers en maken we zoveel mogelijk gebruik van seizoensgebonden groenten en fruit.

Gedurende het hele jaar door doen wij activiteiten als dansen, turnen, knutselen,… Wanneer het weer het toelaat vertoeven wij ook graag buiten in onze tuin.


Renate Stevens – 11.01.1964 – Verantwoordelijke organisator

“Tijdens mijn loopbaanonderbreking heb ik ruim 4 jaar als onthaalmoeder voor de gemeente Kapellen gewerkt. In 2002 ben ik kinderopvang Olleke-Bolleke met veel enthousiasme en in inzet opgestart. Helaas wegens de verkoop in 2011 van het gehuurde pand, werd ik voor een keuze gesteld. Ofwel zoek ik terug een andere baan of ik start een nieuwe opvang. Hierover heb ik niet lang moeten nadenken, de keuze was snel gemaakt. Geen enkele andere baan zou mij de voldoening en plezier kunnen geven als werken met kinderen. Hun eerlijkheid, afhankelijkheid en glimlach zou ik nooit meer kunnen missen en zo is in januari 2012 kinderopvang Kleine Ik ontstaan en ditmaal in een eigendomspand. Ik hoop nog jaren te kunnen samen werken met ouders en kinderen. Om uiteindelijk Kleine Ik over te kunnen laten aan mijn collega’s en ik zo nog vaak kan langs komen om hen bij te staan.

Liefs Renate”


Britt Van Oeckel
Britt Van Oeckel – 07.02.1989 –  Vrijwilligster en dochter van Renate

“Als onderwijzeres spring ik graag in tijdens de vakanties en op vrije momenten.”


Anke Eggermont – 21.12.1994 – Medeverantwoordelijke

“Dankzij mijn vele ervaring tijdens mijn opleiding Jeugd -en gehandicaptenzorg en het babysitten in de weekends wist ik meteen dat ik hiervan mijn job wou maken. Met veel enthousiasme help ik dagelijks mee in de ontwikkeling van baby’s en peuters. Werken met kinderen geeft mij ontzettend veel voldoening. Door mijn groot hart voor hen verloopt mijn werkdag bij Kleine Ik steeds met een grote glimlach.”


Anneline Libbrechts – 11.07.1996 – Medeverantwoordelijke

Ik heb de opleiding “begeleider in de kinderopvang” gekozen omdat werken met kinderen me voldoening geeft. Ik vind het leuk om te zingen, te dansen en toneel te spelen, kortom activiteiten waarbij de fantasie van de kinderen geprikkeld wordt. Wat ik ook belangrijk vind, is dat kinderen zich goed voelen in de opvang en dat enthousiaste begeleiders hier een grote rol in kunnen spelen. Aan hulpvaardigheid, orde en structuur hecht ik eveneens veel belang, wat ik ook wil meegeven aan de kinderen. Ik heb mijn stage met schoonheid afgerond in Kleine Ik en heb daarom besloten om te blijven. 😊 Ik versterk het team graag en zal jullie kindjes met plezier verzorgen en entertainen.”


Kleine Ik tekst