Het team


Kleine Ik tekst

Buiten de kleine ik, zitten er in onze groep ook de volgende kinderdagverblijven

De begeleidsters

Birgit (Bibi) is alweer enkele maanden geleden ons team komen versterken. Haar hobby’s zijn wandelen met de hondjes en online shoppen.  Met veel plezier en enthousiastme zorgt ze voor jullie kleine kapoenen en biedt ze ontwikkelings gerichtte activiteiten aan. Na het super nieuws van Anke haar zwangerschap heeft Birgit ook enkele van haar dagen op zich genomen.
Daarnaast is ook Marie twee halve dagen terug aanwezig om het team te versterken.
Zij is een moeder van twee en 62 jaar jong. Ze is dan ook al volop aan het genieten van haar twee kleinkinderen en geniet met volle teugen van alle heerlijke knuffels en vrolijke gezichtjes in de opvang. Haar hobby’s zijn vooral sporten en bewegen in de natuur.
We wensen Anke natuurlijk een super voorspoedige zwangerschap en hopen dat ze terug komt na de geboorte van haar nieuwe spruit.

Hieronder kunt u zien wie er op welke dagen aanwezig zal zijn. Dit natuurlijk onder voorbehoud van ziekte/verlof.

Maandag: Ruby, Birgit (namiddag) en Marie (voormiddag)
Dinsdag : Ruby en Birgit
Woensdag: Birgit, marloes (voormiddag)  en Marie (namiddag)
Donderdag: Ruby en Birgit
Vrijdag: Ruby en Birgit

Onze vliegende krachten bij ziekte en/of verlof

De pedagogisch ondersteuner/coach Marloes.

“Na het behalen van mijn diploma’s in Nederland ben ik 7 jaar geleden verhuist naar België. Na 5 jaar verantwoordelijke geweest te zijn in een andere organisatie was ik na de geboorte van Manu en Oliver klaar voor een nieuwe uitdaging. Eén waarbij ik in direct contact zou staan met de kinderen en hun geweldige leefwereld”

Wat doe ik en kan ik voor jullie betekenen.

Ik ondersteun en coach de begeleidsters bij het plannen en uitvoeren van de activiteiten/ thema’s en sta ten alle tijden klaar voor vragen mbt de kinderen en hun welbevinden. We volgen de ziko-vo van de kinderen op en maken hier verslagen van, wanneer er kind nood heeft aan extra stimulans en/of ondersteuning wordt dit snel opgemerkt en gaan wij samen met de desbetreffende begeleidsters kijken hoe we dit kind tegemoet kunnen komen in zijn/haar behoeften. De ziko-vo wordt ingevuld wanneer het kind 3,6,9,18,24 en 36 maanden oud is. Het verslag krijgt u steeds mee naar huis. Twijfel niet om me te contacteren bij vragen en/of opmerkingen.
Ik ben elke woensdag op locatie aanwezig zodat ik de kinderen goed leer kennen, op kan volgen en tijd heb voor u in de ochtend.

Hiernaast ben ik er natuurlijk ook altijd voor u als ouder/opvoeder . Om uw vragen te beantwoorden en wanneer u hier behoefte aan heeft een gesprek met u in te plannen. Ik en mijn directe collega Ann staan samen in voor de pedagogische kwaliteit binnen de vestigingen en organisatie.

U kunt mij bereiken dinsdag t/m vrijdag
Telefonisch: 0499 92 17 07
Mail: marloes.pedagoog@outlook.com

Administratief medewerkster Caroline

Na een aantal jaar voor Pistache op de leefgroep van PBC 2 gewerkt te hebben als begeleidster is Caroline begonnen als administratief medewerkster. Ze is van alle markten thuis en heeft affinitieit binnen alle takken van de organisatie.

Wat doe ze precies en kan ze voor jullie betekenen.

Caroline is een beetje de duizendpoot van de organisatie en focust zich op alle administratieve taken.
Inschrijvingen, facturatie, personeelsadministratie, opvangplannen en mailwisselingen over veranderingen en wijzigingen.
 U kunt haar ten alle tijden contacteren met vragen hierover.

U kunt haar bereiken Maandag t/m vrijdag Met uitzondering van woensdag namiddag
Telefonisch: 0456 03 99 62
Mail:
secretariaat.kinderopvang@outlook.com

Hoofdverantwoordelijke Kleine ik
Nadine Doms

U kunt Nadine ten alle tijden, 24/7 bellen en/of mailen met alle vragen en/of opmerkingen.

Telefonisch: 0496 92 35 56
Mail:
Nadine.doms@hotmail.com

Met vriendelijke groet,


Team Kleine ik
Akkerstraat 68, Kapellen
Tel: 0497 37 51 73
Mail: Kleine_ik@outlook.com